09 April 2009

SHOCKING DEFEAT: LFC 1- Chelshit 3

  1. The result in Anfield last night is, rather shocking. Admittedly Liverpool players were stunned by the corner kicks and suddenly stop playing, thus Drogba scored the 3rd goal.

  2. Do you think to score 3 goals at Stamford Bridge a difficult task? It's difficult but not impossible.

  3. Well, today I have to listen to all the banters. Sometimes you lose, but most of the time you win... so it's okay. I accept this is football. hahaha...

11 comments:

Firol said...

buleh dapat 3 gol nanti 2nd leg...kena form tahap gaban

dah lama tak kena perli..sebab selalu sangat menang..

utusanLFC said...

Kita serupa... kita serupa...

ir anep said...

huh..
nothing is impossible..
we know how liverpool is..
and whole world know who is LIVERPOOL!
c'mon mighty reds..

Lengkuas lembik compared to pokok BALAK!... loose posession and loose passes! He first to blame!..
then, the poor man marking..

Mascherano will be back on Bridge without TERRY

utusanLFC said...

aku terpaksa tukar format membolehkan korang bagi komen sebab kalau dibiarkan anonymous, mangkuk hayung tu taip ikut sedap burit dia aje. Tak berhemah. So kalau pakai pengenalan, paling tidak aku boleh BALAS balik. Sori lah my fellow Kops kalau terasa susah nak komen. Cuma I hope you guys bear with me. Aku tak kisah macam CKT tibai aku, sebab aku yang cari pasal dulu. hahaha tapi bila ada mangkuk hayung buat lagi bebenda yang aku tak sanggup terima (yakni mengutuk tempat kerja aku... so aku terpaksa buat pagar ni). Barang harus diberitahu pada mangkuk hayung tu, bahawa aku ni kerja je kat Utusan Meloya macam kau sebut tu tapi pemberitaan lebih kepada Berita Luar Negara dan Automotif. Bab-bab politik, amatlah kurang. Ibarat kalau kena tiket saman, takkan nak marah satu polis sedangkan yang sama mungkin polis trafik sahaja. Macam tu la analogi yang kena kat aku. Tak berakal langsung si mangkuk hayun tu.

So kengkawan semua, maaf kerana terpaksa paksa korang register dulu. hihihi

Amberan said...

Dont worry my fella Reds, ada rezki kita tibai balik kt bridge

Firol said...

ye masih ada peluang

ir anep said...

tutup je bro!
buat ape mangkuk2 ni nak dtg cni..
tak layak pon!..
nak kutuk2 buat la blog sndiri..
kite pon x heran nak jengok blog diorg!

ynwa!
keep up bro.. aku ikuti news from utusanlfc..

regards
my-lfc

Yadayada said...

chill-ax...
faham sesangat...
hehehe

utusanLFC said...

KORANG LAH SAHABAT dan PENYOKONG LFC SETIA.

masa kalah cam ni, kita sama-sama pujuk diri sendiri. hihihi.... dah tua-tua cam ni pun boleh sugul disebabkan bola. Macam sokong team Kelate... bakar land rover polis... isyyhhh


CAMANA KALAU KITA ORGANISED TEH TARIK. KAJANG-TODAY DAH PROPOSED LAST YEAR LAGI TAPI APAKAN DAYA, REZEKI NAK JUMPA TAKDE.
TAPI SAPA DUDUK KAT JB? hehehe....

ir anep said...

igt teh tarik kat kajang..
leh join..
hehe

kajang-today said...

jb? was there from 2-9/4, awat x sound?
now back at kajang le!

teh tarik anytime!!!
waiting for that elusive call.....

EVA MENDEZ IS A KOP?

EVA MENDEZ IS A KOP?

The GOLDEN Team of Kenny Daglish

The GOLDEN Team of Kenny Daglish
If we have them now, say farewell to Arsenal, Man.U and Chelsea... if...