02 October 2009

Alex Ferguson as the baboon, Neville - the moron

Like baboons, this two clown was found clowning to their extreme...

4 comments:

aremierulez/Amirul said...

itu je la yg gary tu leh buat, nak main mmg tak de la...

tombiruo said...

Wakaka... U blog pasal apa ni Jo?

Kahkah said...

blog pasal Manyoyo yang tak menang di Old Toilet lwn team yg main dgn 10 pemain je..bikin malu deh

Johardy Ibrahim said...

Tombiruo,

Saudara Kahkah dah menjawab bagi pihak LFC dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya...

lagipun gambar ni sebenarnya menarik sebab ada aksi ngok dua makhluk ni...

EVA MENDEZ IS A KOP?

EVA MENDEZ IS A KOP?

The GOLDEN Team of Kenny Daglish

The GOLDEN Team of Kenny Daglish
If we have them now, say farewell to Arsenal, Man.U and Chelsea... if...